skip to Main Content

Informació

Novetats per la 5ª edició

En motiu de la 5ª edició la cursa que enguany serà per la tarda, hem preparat una festa que se celebrarà després de l’entrega de premis. Per tots els corredors/es amb música i beguda fins les 23:00.

El recorregut

El recorregut és un circuit amb sortida i arribada al poliesportiu municipal La Bonaigua de Sant Just Desvern que transcorre en la seva major part pel Parc Natural de Collserola.

El recorregut de la cursa de 21 km portarà als participants als cims de La penya del Moro i de Sant pere Màrtir, des d’on es podrán gaudir de les vistes panoràmiques sobre la vall de Sant Just i de la ciutat de Barcelona.

La particularitat de la cursa és que consta de diferents loops, 3 la cursa de 21km, 2 loops la cursa de 15km i 1 la cursa de 8km. Tots els loops tenen l’inici i final al mateix punt d’arribada i sortida de la cursa, amb la qual cosa el públic podrá gaudir del pas dels participants en més d’una ocasió al mateix punt.

Localització i serveis

Poliesportiu municipal La Bonaigua de Sant Just Desvern
 • Servei de vestidors i dutxa al poliesportiu municipal la Bonaigua de Sant Just Desvern
 • Servei de guarda-roba
 • Assitència mèdica
 • Pàrking lliure a les proximitats del poliesportiu

Avituallaments

Hi haurà avituallaments repartits per tot el recorregut.

 • Per la cursa de 21 km 3 avituallaments líquid/sòlid i 1 líquid.
 • La cursa de 15 km disposarà de 2 avituallaments líquid/sòlid i 1 líquid.
 • A la cursa de 8 km disposaran 1 avituallament líquid/sòlid i 1 líquid.

Els avituallaments líquids i sòlids disposaran del següent contingut:

 • Beguda isotònica, refrescos, aigua, fruita, fruits secs, llaminadures i barretes.

A l’arribada hi haurà un avituallament final amb botifarrada per tots els participants.

Categories i dorsals

Categories

Curses adults:

 • 8 km:
  • Absolut Femení i Masculí
  • Màster +35 Femení i Masculí
  • Màster +45 Femení i Masculí
 • 15 km:
  • Absolut Femení i Masculí
  • Màster +35 Femení i Masculí
  • Màster +45 Femení i Masculí
 • 21 km
  • Absolut Femení i Masculí
  • Màster +35 Femení i Masculí
  • Màster +45 Femení i Masculí

Premis:

 • Corredor més jove i corredor més veterà.
Recollida dels dorsals

Divendres 26 d’abril de 18:30 a 20:30 a:

SEAS (entrada pel pati, Plaça Antoni Malaret)
C/ Ateneu, 3-5
Sant Just Desvern

27 de d’abril a La Bonaigua (lloc de la cursa), de 15:00 a 16:30

Reglament

 1. Les persones participants han de complir amb l’edat mínima de 16 anys per poder participar en les dues distàncies de 15 o 21 km. En el cas de la cursa de 8 km no hi ha límit d’edat.
 2. El temps màxim per fer tot el recorregut dels 21km és de 4:00h, la cursa de 15km de 4:00h, la de 8km de 3:00h.
 3. L’organització establirà un temps de pas en cada un dels controls. Aquells corredors que el sobrepassin hauran d’entregar el seu dorsal al control, retirar-se de la prova i seguir les instruccions dels responsables.
 4. És responsabilitat de les persones participants estar en les condicions físiques necessàries pel desenvolupament de la prova i portar el material i l’equip adequat.
 5. En cas d’abandonament és obligatori comunicar-ho a l’organització. Les persones corredores que decideixin abandonar la cursa hauran de fer-ho en un dels punts de control. Només una lesió de gravetat justificarà una altra localització.
 6. Totes les persones participants hauran de comunicar al control més proper qualsevol incident que observin durant el recorregut.
 7. La cursa passa pel Parc natural de la serra de Collserola, qualsevol actitud poc respectuosa envers l’entorn serà motiu de desqualificació.  S’hauran de llençar els residus de l’avituallament dins del perímetre marcat per l’organització.
 8. Cal portar el dorsal visible.
 9. En cas de condicions meteorològiques adverses o causes de força major l’organització es reserva el dret de suspendre o modificar la prova.
 10. L’organització no es fa responsable dels danys causats o patits per la persona corredora.
 11. El recorregut estarà marcat amb cinta plàstica i cartells.
 12. Les persones participants donen consentiment al tractament de les seves dades personals i autoritzen a l’organització a publicar-les al llistat d’inscrits i classificacions.
 13. Les persones participants accepten cedir a l’organitzador el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de la cursa a qualsevol mitjà de comunicació.
 14. Tot allò que no estigui previst serà resolt per l’organització.
 15. La inscripció a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament.
 16. L’incompliment d’aquest reglament pot suposar la desqualificació de la prova.
 17. L’organització es reserva el dret a fer modificacions en el contingut del reglament.
 18. Durant el procés d’inscripció podreu escollir entre inscripció amb motxilla d’hidratació per un preu extra 6€ (motxilla valorada en 150€) o sense. Les inscripcions sense samarreta tècnica de regal tenen un descompte sobre el preu de la inscripció.
 19. Una vegada efectuada la inscripció a la prova, no es realitzarà cap devolució de l’import, llevat que la prova se suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a aquesta. Si fos així, l’organització podria descomptar de l’import les despeses que comporti la devolució de la inscripció. Les reclamacions i propostes de millora es faran per escrit un cop finalitzada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.
 20. La bossa del corredor i dorsals només es podran recollir en les dates establertes en la pàgina web de l’esdeveniment. No s’entregaran bosses de corredor un cop començada la cursa.
Back To Top